Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Víztisztítás masszázsmedencékhez

Alternatív víztisztítási módszerek masszázsmedencékhez

UV sugaras fertőtlenítés

Az UV fény nem csak, hogy megöli a baktériumokat, vírusokat és az egysejtűeket, de meggátolja azok masszázsmedence-vízbeli elszaporodását is, így használatával akár jelentősen csökkenthető a szükséges adagolandó fertőtlenítő mennyisége is.

Ózonos vízkezelés

Az ózonmolekulák vízbejuttatásuk után feloldódnak, a felszabaduló oxigénatomok pedig mind a baktériumokat és a vírusokat, mind az algákat és a gombákat elpusztítják, ráadásul az egyéb szennyezőanyagokat a keringető-rendszer mechanikai szűrőjében kicsapódás formájában kiszűrhetővé és eltávolíthatóvá teszik.

Sóbontó készülékek

A sóbontókkal, melyek a medence vizébe folyamatosan sót oldanak fel, alacsony só-koncentráció mellett kiválthatók a klórozó szerek.

Vízlágyító szerek, készülékek

A vízkőkiválási hajlamot erősíti a nem megfelelő víz-értékek, melyek vízkőképződés esetén további fertőtlenítési elégtelenséget generálhatnak. A vízkőképződés csökkenését a víz vízlágyító szeres lágyításával valamint vízlágyító készülékes „lágyan tartásával” (5-8°nK) érhetjük el.
Rendszeres ellenőrzés, odafigyelés mellett Önnek is problémamentes, ragyogóan tiszta és ugyanakkor higiénikus vizű masszázsmedencéje lehet otthon.


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép