Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Süllyesztett víztükrű medence

Süllyesztett víztükrű medence építése, felújítása

Süllyesztet víztükrű medencével az Ön kertjében is megvalósulhat régen dédelgetett álma! Ezek után ugyanis már nem kell a strandon hosszú sorban várakoznia egy belépőjegyért. Nem kell osztozkodnia másokkal a medence vízén, ami ki tudja, hogy koszos-e vagy éppen tiszta.

A süllyesztett víztükrű medence bárki számára elérhetővé teszi az otthoni fürdőzés kellemes érzését. Ne habozzon sokáig, inkább kezdjen el gondolkodni, hogy vajon ténylegesen miként valósítható meg kertjében ez a medence, milyen anyagi vonzattal járna együtt az építési, felújítási munkálat és vajon milyen lesz a végső eredmény?

Hiszen mindenki megérdemel egy medencét, melyben nyaranta kényelmesen el lehet lazulni, lehűtve az egész testet még a kánikulai nagy forráság közepette is.

De vajon miben különbözik a süllyesztett víztükrű medence a többi medencétől?

A nevéből fakadóan a süllyesztett víztükrű medence pereméhez képest a víztükör 10 cm-rel mélyebben van, amely azért is nagyon hasznos megoldás, mert így a fürdőzők saját testükkel nem tudják kitaszítani a medencéből a vizet.

A süllyesztett víztükrű medence előnyei:

-gyorsan, egyszerűen kialakítható
-kialakítása és karbantartás kis mértékű anyagi vonzattal jár együtt
-kedvezőbben fenntartható
-higiénikus minden körülmény között

A süllyesztett víztükrű medence hatásmechanizmusa:

A medencében található vízforgató rendszer a medence uszodatechnikájának legfontosabb alkotóeleme, mely az oldalfalba épített szkimmerből áll. Ebben a szkimmerben elhelyezett durvaszűrő megszűri a vizet a betolakodó szennyeződések (rovarok, levelek) ellen. Hiszem, ha a szennyeződések a medence aljára kerülnének, azokat már csak a medenceporszívóval lehetne eltávolítani onnan. A megtisztított vizet ezután már a medencefalba épített fúvókán keresztül lehet visszajuttatnia a medencébe. Ennek a hatásmechanizmusnak köszönhetően a medencében folyamatosan biztosított, hogy a medence tiszta vizet fog tartalmazni.

Süllyesztett víztükrű medence felújítás alatt:

A rendszeres karbantartás rendkívül fontos egy medence életében, melynek köszönhetően a medence sokkal higiénikusabban és gazdaságosabban működtethető.

A kerti medence karbantartásakor a szakemberek a következő dolgokat vizsgálják meg a medencén: átvizsgálják a medence burkolatát, valamint a medence gépészeti állapotát. Ha szükséges, kicserélik az elromlott vagy elhasználódott alkatrészeket, a medence burkolatának felújításával vagy cseréjével együtt.

Ha Ön még nem tudja, hogy pontosan hová is építtesse a süllyesztett víztükrű medencéjét udvarán belül, kérjen ingyenes helyszíni felmérést és egyedi árajánlatot!

Tájékozódjon, böngésszen és hozza meg legjobb döntését a család minden tagja számára!


     
     
     
 Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép