Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Medencefedés kerti medencénkre

Medencefedéssel elkerülhető a kerti medencénk korai elöregedéseMég a nyolcrétegű üvegszálas ceramic system technológiával készült, szendvicsszerkezetes medencék brillant felülete is idő előtt megkopik amennyiben kerti medencénk éveken át jól szigetelő-, és magas minőségű medencefedés nélkül áll a szabad ég alatt.
Télen-nyáron az időjárás viszontagságainak közvetlenül kitett medencék gépészete is korai karbantartásra szorulhat és bár a hibák általában nem egyetlen szezon után jelentkeznek, de akár már néhány éven belül felüthetik a fejüket, mígnem azt vesszük észre, hogy medencénk már nem nyújtja számunkra ugyanazt az élményt és egyre költségesebbé is válik.

A szakszerű törődés és karbantartás sem válthatja ki medencénk medencefedése által nyújtott védelmet. Medencénk idő előtti elöregedésének elkerülésére ugyanis nem elég a rendszeres, megszokott takarítási eljárás, még akkor sem hatékony, ha hosszú távon is rendszeresen és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük el azt.
Már egy egyszerűbb medencefedéssel is évekkel hosszabbíthatja meg medencéjének élettartamát
Amennyiben éveken át nem rendelkezett medencefedéssel a medencéje, talán már tapasztalhatta is az első jeleket, melyek arról árulkodnak, hogy hamarosan felújításra fog szorulni a család egyik nagy kedvence.

A felújítás pedig akár egy naptól egészen egy, vagy több hétig is elhúzódhat a medence állapota-, valamint az egyéb, további problémák (elöregedett tömítések, könyökök, csapok, csövek repedése, medencetest szivárgása stb.) függvényében.
Elkerülhetőek azonban a folyamatos karbantartási- valamint az egyre emelkedő felújítási költségek, ha fedést biztosítunk medencénk számára. A megfelelőt megtalálni bár nem egyszerű, de szakemberrel egyeztetve egészen biztosan sikerül a kertjéhez, medencéjéhez és használati módhoz egyaránt illeszkedő fedést kiválasztani.

Legyen akár alacsonyabb, vagy magasabb profilrendszerű, akár légkamrás-, vagy tömör, üvegszerű polikarbonát profilú a fedés amit választ, egy minőségi medencefedéssel medencéje immár biztonságban, bizonyítottan, szavatoltan állni fogja az idők próbáját.

Medencefedéssel ráadásul nem csak a főidényben használhatja teljes körűen a medencéjét

Amennyiben medencefedése jól szigetel, megfelelő szellőzést biztosít, valamint netán UV védelemmel is el van látva, az UV szűrős fedés nem csak kompenzálja a belső és külső tér közötti hőmérsékleti különbségeket, de Ön és családja, vagy épp baráti köre mind az erős napsugárzástól, mind a hűvös levegőtől és csapadéktól védetten, időjárástól függetlenül, bármikor élhet a medence által nyújtott kötetlen kikapcsolódás lehetőségével.

Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép