Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Medencefedés és fóliázott vasbeton medence építése

Medencefedés és fóliázott vasbeton medence építése


Medenceépítéskor mindig felhívjuk arra a figyelmet, hogy a medencék élettartalma nem csak a szakszerű téli valamint nyári átállásokkal és rendszeres karbantartással növelhető. Időszakos vagy állandó takarásával, fedésével is hatékonyan növelheti vasbeton medencéjének élettartalmát.

Az egyedi méretre készített fóliázott vasbeton medencék ugyanis hosszú távon akár lényegesen tovább megőrizhetik szerkezeti szilárdságukat, ha a bennük található víz szintje kevésbé ingadozik, vagyis, ha lehetőség szerint folyamatosan feltöltött állapotban tartjuk őket.


A medenceépítés után a kiegészítőket is érdemes beszerelni


A medence széléhez rögzített, feltekerhető biztonsági takaró ponyva alkalmazásával a nap közben felmelegedett vagy felmelegített víz kellemes hőfoka hosszabb ideig élvezhető marad, így másnap a felfűtése kevesebb energiaráfordítást igényel, és még a víz kipárolgását is lényegesen csökkenti.

Medenceépítés tipp: ha nem engedi le télre teljesen a medence vizét, azon sokat nyerhet

Minőségi polikarbonát medencefedéssel alkalmassá teheti fóliázott vasbeton medencéjét az egész éves használatra, amely nem csak az Ön számára, de medencéje számára is hasznosnak bizonyulhat. Medence építésekor a falakat a víz nyomásra tervezzük, ha leengedi, akkor a nyomás, a tartás megszűnik és hosszútávon a szerkezet stabilitása is romolhat.


Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre

Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép