Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Medencefedés

Miért hasznos egy kültéri medencére fedés?

Medencefedés, medence takarás, időtálló polikarbonát üvegezéssel, könnyű, viszont masszív szerkezettel, mely védi medencéjét egész évben. Szép, higiénikus, tartós és biztonságos medencefedés fixen rögzített és mozgatható kivitelben hazánk egyik legtapasztaltabb medence építő cégétől.

Miért érdemes medencefedésen gondolkodnia? - A kerti medencék kiválóan használhatók medencefedés nélkül májustól szeptember közepéig minden évben, ám bizonyára Ön azonnal csobbanni szeretne, nem foglalkozni állandóan a vízbe hullt ágak, levelek kihalászásával. A medence körül sem takarítana olyan sűrűn.
Amennyiben Ön jobban szereti egész évben használni a medencéjét, ahol a víz tisztán tartásához elegendő a beépített szűrő és a medence vegyszerek, ahova nem fújja be a szél a port és a leveleket, és még focizni, teniszezni is lehet mellette, akkor azonban érdemes gondoskodnia a medence fedéséről.


Megfelelő medencefedéssel a fűrdő szezon 5-6 hónapra is kitolható, fűtésrásegítéssel 6-7 hónapig is elérhetővé válik a saját medencénkben való fürdés öröme!

A polikarbonát medencefedés tökéletes választásnak bizonyulhat, mivel hármas funkcióval bír. Egyszerre nyújt védelmet, biztonságot és komfortérzetet. Ráadásul a medencefedés minden medence típust esztétikussá és elegánssá varázsol.

Medencefedés tökéletes védelem a gyermekei, házi kedvencei és a medencéje számára! Fedéssel az uszodatechnikát, a vizet, az egész kerti medence területét kosárszerűen borítjuk be. Legnagyobb előnye, hogy magában tartja a meleget, miközben óv a hidegtől, az esőtől és a széltől. Ráadásul a fürdőzőknek sem kell tartaniuk az idegen szempillantásoktól.

Zárható medence - Biztonságot ad

A medencefedés kialakításánál fontos szempont az is, hogy milyen környezeti terhelésnek van kitéve a szabadtéri medencéje? Ha gyerek vagy háziállat van, mindenképpen tanácsos kulcsra zárható rendszert kérnie, így még véletlenül sem eshetnek a medencébe.

Egész évben komfortosan használhatja medencéjét

A medence komfortos használata a rendszerbe épített fűtésrásegítéssel 6-7 hónapig garantálttá válik. Ha pedig külön fűtő berendezést nem is szereltet be a medencébe, akkor 5-6 hónapon keresztül minden nap kedvére használhatja kerti medencéjét.

A polikarbonát medencefedés szép, esztétikus látványt jelent

A kosárszerűen medencére boruló fedés előtérrel vagy alig domborodva a medence szélétől helyezkedik el. Ennek megfelelően a medencefedés olyan hatást kelthet akár egy kupola vagy egy szép üvegház. Színében, megjelenésében szervesen illeszkedhet a házhoz és a kerthez, mely egységessé varázsolja otthonának miliőjét. Legjobb megoldás, ha a háztól a medencéig egy folyosót alakít ki, ahová akár még telelő növények is ültethetőek.

Egyszerűtől a luxus fedésekig

Alacsony, jóformán rejtett medencefedést szeretne vagy inkább kellemesen tágas beltérrel bírót? Legyen törhetetlen az üvegezése? Egyszerűen le akarja fedni a kerti medencéjét vagy egy házi SPA-t szeretne belőle csinálni?

Miből készül a polikarbonát medencefedés?

A polikarbonát medencefedés alapja az alumínium profilokból készülő, egyedileg rögzített vázszerkezetet. Az ajtó, s a különféle alkatrészek sínekkel mozognak a medence peremén. A tömör polikarbonáttal ellentétben az üregkamrás polikarbonát strapabíróbb, nagyobb hőszigetelő képességgel rendelkezik, mely ennek ellenére mégis könnyebb szerkezetű, ráadásul az UV védelemmel ellátott lemezek hosszabb életűnek is bizonyulnak a tömör polikarbonáttal szemben.

Ha szeretné biztonságosan tudni medencéjét és családját, válassza a legjobb medencefedési típust! A legjobb megoldás kivitelezéséért kérdezze munkatársainkat!


Kérjen ingyenes helyszíni felmérést még ma, hogy ennek ezek után már valóban csak a kikapcsolódás felhőtlen élményével kelljen foglalkoznia!


    

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


Az alábbi oldalon bővebb információt talál szolgáltatásainkról:
Medencefedés


Polikarbonát fedés / Medencefedés / Medence takarás / Medence tető


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép