Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Medence takaró fólia

Medence takaró fólia

Ha éppen nem használja a medencét, védje takaró fóliával a szerkezetet! Ezzel a megoldással nem csak tiszta vizű medencéje lesz, hanem a rendszeres karbantartásnak megfelelően költséghatékonyabban tudja fenntartani medencéjének megfelelő állapotát hosszú éveken keresztül.

Kül- és beltéri medencékhez nyári medence takaró fólia

A nyári medence takaró fólia egyik legnagyobb előnye, hogy segítségével megvédhető a medence a bogaraktól, levelektől és egyéb szennyeződésektől. Ezáltal ritkábban kell takarítani a medencét, hiszen hosszú távon marad tiszta. Ráadásul a fólia le- és felvétele mindössze néhány percet vesz igénybe. Egy gyors mozdulattal megspórolhat magának sok-sok percet, hiszen csobbanás előtt nem kell halászgatnia a különféle szennyeződések után.
A medence takaró fólia kapcsán azonban még egy fontos előnyt nem említettünk meg. Mégpedig a biztonsági fólia alkalmazását, mely megakadályozza, hogy kisgyermekek véletlenül a vízbe essenek.

Nyáron vajon miért gazdaságos takaró fóliát alkalmazni?

A fólia tökéletesen a medence felszíné rétegéhez igazodik, mely gyakorlatilag a víz felszínén úszik. Létezik ún. buborékfólia, mely csökkentve a medence párolgását nagy mennyiségű vizet spórol meg a medencetulajdonos számára, ráadásul a napközben felmelegített víz a fólia által kevésbé tud reggelre lehűlni.

Szolár medence fóliával ingyen a felmelegített vízért

A szolár medence fóliával gyorsabban melegszik fel a medence, miközben lassabban engedi lehűteni a benne lévő vizet. A buborékfóliával szemben a szolár fólia strapabíróbb, és a káros UV-sugarak sem károsíthatják a fólia felső rétegét. A szolár fóliával tehát energia spórolható meg, miközben valóban környezetbarát megoldásnak minősül szemben az elektromos fűtéssel.

Tovább a szolár takarófóliához >>>


Kültéri medencére téli takaró fólia

A téli, medencére kerülő takaró fólia télálló, polietilén anyagból készül. Legfőbb erénye, hogy megvédi a medencét a káros fagy és az időjárás viszontagságai ellen, miközben nem engedi, hogy a szennyeződések elárasszák a medencét.

Ön szerint spórolhat a téli takaró fóliával?

A vízdíjon mindenképpen lehet spórolni, hiszen a téli takaró fóliával megőrizhető a medence vize egészen a következő szezon kezdetéig, melynek köszönhetően a tavaszi üzembe helyezés is egyszerűbbé válik általa.

A téli medence egyik legfontosabb eleme a takaró fólia, mely rendezetté varázsolja a medence belső területét és megóvja a téli fagyoktól annak minőségét.


Keresse fel szakembereinket, keressenek együtt medencéjének megfelelő takaró fóliát, hogy télen-nyáron tiszta maradhasson medencéje!

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép