Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Medence porszívó

Medence porszívó

A medence porszívó főként kültéri medencék esetében ajánlott, hiszen óvatlanul is kerülhetnek a medence aljára különféle szennyeződések (homok, levelek, algák), amelyek eltávolítása olykor már csak a medence porszívóval lehetséges.

Márpedig a kellemes vízbéli pihenést elrontják a vízben úszó kisebb-nagyobb szennyeződések, amelyeket a fürdőzők olykor saját maguk visznek be a vízbe. Ám a kosz már a múlté. A medence porszívó majd segít!

A következőkben tekintsük át a medenceporszívó három típusát:

1. Kézi medenceporszívó

A kihúzható nyél végén a porszívófej található, amely minden medence alján megtalálható szennyeződést magába képes szippantani. Ez a legpraktikusabb és legjobb megoldás a tiszta medence érdekében. A porszívóval felszívott víz és piszok a vízforgatóba kerül. Innen megtisztítva a víz visszaáramlik a medencébe. Mivel a szűrőberendezés igen nagy teljesítménnyel dolgozik, nem árt minden porszívózás után kitakarítani a szűrőjét.
Egyetlen hátránya a kézi medencének, hogy amennyire praktikus a használta, olyannyira korlátozott a felhasználási köre. Leginkább kisebb medencék porszívózására alkalmas, nagyobb medencék esetében csak egy kiegészítő megoldást jelenthet ez a kézi medenceporszívó típus.

2. Mechanikus vezérlésű, automata porszívó

Ebben az esetben a medence vízforgatójának programvezérlésével a vízforgató hajtja a vizet, amely végigmegy nem csak az aljzaton, hanem a medence oldalfalán is. Az azonban előfordulhat, hogy a vízforgató kihagy bizonyos medence területeket, ezért érdemes egy kézi medence porszívót is alkalmazni a tökéletes medencebéli tisztaság eléréséhez. A kézi medenceporszívó által minden egyes zug, a lépcsők és a sarkok is könnyen csillogóan tisztává tehetőek.

3. Robot működtetésű medenceporszívó

Hernyótalp és gumikeféjének köszönhetően a robot működtetésű medenceporszívó az, ami aztán valóban tökéletes munkát végez. Robot működtetésének köszönhetően ez a medenceporszívó a medence típusának, méretének, burkolatának megfelelően állítható be. Így biztos, hogy a medence egyetlen területe sem marad koszosan, ha a robot medenceporszívót választja. Ráadásul a robot saját maga végzi el a takarítást.

A medencetulajdonos számára a robot medenceporszívó egyet jelent a tökéletes tisztasággal és a kényelemmel.

Egész nap a medencét tisztítaná? Vagy szeretné, ha mindez sokkal könnyebben menne? Válassza a medenceporszívók egyikét, élvezze, hogy elvégzi más helyett a munkát!

Szakembereink segítenek a megfelelő medenceporszívó kiválasztásában. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép