Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Medence fóliázás

Miért választaná a hagyományos csempéből álló burkolási megoldást,
amikor létezik ennél modernebb kivitelezési módozat is?

A medence fóliázás kitalálására semmi sem szabhat határt, csupán maga a képzelet. Minden megvalósítható ideális medence motívumként.

Honlapunkon a medence fóliák széles kínálatából válogathat Ön is új medence építéskor vagy a már meglévő medence fóliázás felújítása alkalmából. A fólia ugyanis túl funkcionalitásán –hiszen a vízzáró rétege megóvja a medencét- az Ön sajátos, egyedi ízlésvilágát is hűen képes visszaadni.


Csak gondoljon bele egy kicsit, hogy milyen jó érzés, mikor fürdőzés közben teste a teljesen sima fóliával és nem a medence rideg burkolatával érintkezik.

Még akkor is, ha sokak számára valóban félelmet jelent, hogy vajon a medence fóliájának cseréje milyen hosszadalmas időbe telik és, hogy milyen sokba kerül ez a procedúra anyagilag. Megnyugtathatunk mindenkit, hogy az esetleges fóliacsere gyorsan, s alacsony anyagi vonzattak megvalósítható bárki számára.

Válassza hát a modern medence fóliázás, mely  kevesebbe kerül a hagyományos medence burkolásnál, és az eredmény is sokkal szebb, dizájnosabb és tartósabbnak fog minősülni.

Sajátos ízlésének megfelelően medencéje lehet akár egyszínű, vagy élénk, színes, netán elegáns stílusú. Olyan, amilyennek Ön álmodja meg. Garantáljuk, hogy egy új medence fólia fiatalos lendületet adhat medencéjének, mely nem csak szép, hanem tartósabb is lesz az eredetinél.

Ez az ún. fóliás medence az egyik legkedvezőbb árban kapható típus, melyet egyre több magyarországi lakos is választ saját részére. A medence fóliázás során használt fólia anyaga vízzáró, PVC alapú, mely az UV sugaraknak ellenáll, és amely nem utolsó sorban a medence belsejének színét is biztosítja.

A medence fóliázás menetét lépésről lépésre átnézzük, vajon a gyakorlatban hogyan is néz ki:

1. vízszintes és függőleges irányba rothadásmentes geotextilia kerül felhelyezésre 3 mm vastag rétegben
2. a medence peremére méretre szabva fóliabádogot helyezünk
3. az említett geotextilia és fóliabádog méretre szabása után kerül a medence fólia helyszínen történő hegesztésre
4. a csúszásgátlás biztosításáért csúszásmentes fóliát helyezünk a lépcsőkre, valamint a medence csúszós felületeire
5. hegesztést követően 5-10 cm vízzel az alján a medence faláttörései kerülnek kialakításra kivágással és tömítéssel végződik a medence fóliázás folyamata.


A fólia stabilitását a medence szélén való rögzítése adja, melyet a gyakorlatban a víz nyomása tart a helyén.

Medence fóliázás – Medence felújítás

Már meglévő medencéket is felújítunk. Átvizsgáljuk, megnézzük, mivel is dobhatnánk fel régi medencéjét.
Néhány ügyes és hasznos praktikával nem fog ráismerni otthoni wellness paradicsomára.

Ráadásul a medence fóliázás nem jár porral, kosszal vagy zajjal. Csupán ez egy kedves gesztus a medence felé, mely meghálálva a gondoskodást új színben fog pompázni udvarában.

Ha még nem hiszi, hogy egy dekor fólia most az Ön pénztárcája számára is elérhetővé válik, győződjön meg a lehetőségről saját maga!


Hívja telefonszámunkat, vagy kérjen egyedi árajánlatot medence fóliázásra még ma!

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


 Medence fólia 

Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép