Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Medence fólia

Csempe vagy fólia kerüljön a medencébe?

Hogy miért népszerűbb a medence fólia? A következőkben mindenki számára egyértelművé válik a válasz:

• Könnyen tisztántartható

A medence fólia fugamentes, így azon kevésbé tudnak megtapadni a különféle szennyeződések. Mivel a fólia felszínét még egy külön védőréteg is bevonja, nem telepedhetnek meg rajta gombák, algák vagy a penész. Tisztítása gyorsan megvan, ráadásul hosszútávra szól a hagyományos kő- vagy csempeburkolatnál.

 
• Alacsonyabb ár

Lényegesen olcsóbb a modern vízzáró, mintás fólia felhelyezése a hagyományos csempe- vagy kőborítású medencefóliánál. Nem hiába, hogy ez a megoldás így a hazai medencetulajdonosok körében is egyre népszerűvé válik. Régi medence felújítása tökéletes lehet egy új dizájnos fóliával, mely feldobja, s új színben tünteti fel medencéjét.

• Tükörsima felület

Az egyedi, modern fóliának nem árt a napfény és az UV-sugárzás, ennek megfelelően nem veszít jellegzetes színéből és a mintázatából sem, még 10 év elteltével sem. Nem úgy, mint a rideg hatást keltő kőburkolatok. A medence fólia más, hiszen ez egységes felszínnel ajándékozza meg a medencét.

• Többféle szín, és mintázat választható

Egyszerűen és gazdaságosan kivitelezhető a medence fólia cseréje. A klasszikus fehér és világoskék színtől bármilyen árnyalatú és mintázatú medencéje lehet. Valódi, egyedi stílusú medencét varázsolhat otthonába, mely kétségtelenül az Ön személyiségét fogja tükrözni.

• Gyors kivitelezés, szakszerű, pontos munkavégzés

Legyen szó teljesen új medence építésről vagy a már meglévő felújításáról egy új medence fólia felhelyezésével akár 2-3 nap alatt elkészül, hiszen bontás nélkül kivitelezhető a medencefólia rögzítésének munkafolyamata a medence peremterületeinél.

Medence fóliázáskor a  fólia bélését a helyszínen szabják pontos méretre, mely a süllyesztett vagy feszített víztükrű medencére egyaránt alkalmas lehet, mely így sokkal ízlésesebb és kifinomultabb a hagyományos csempe vagy kőburkolatú medencénél.

Egy szempillantás alatt újjá varázsolható egy új fóliával régi medencéje!


Medence fólia divatos színekben

Ki mondta, hogy csak a szokványos világoskék színű medence létezik? Miért ne lehet precízen tervezni a medence színét? Miért ne lehetne olyanná varázsolni, hogy az egyaránt illeszkedjen a kert és az épület miliőjéhez?

A különleges színekkel és mintázatokkal készülő medence burkolatok ugyanis egyre népszerűbbek immár nem csak világszerte, hanem itthon, Magyarországon is. A kék háromféle színárnyalatán kívül kapható szürke és fehér színben ez a medence fólia. Olyan színben tehát, mely a házhoz, s a kerthez egyaránt illik.

Ám a színek és árnyalatok mellett mintázatok is előfordulhatnak a medence fóliájában. A hagyományosabb óceáni jellegtől, az antikos motívumokon át egészen a víztükör felett futó dekor csíkozásig számtalan elem beépíthető a medence fóliájába.

Ezzel az egyedi megoldással nem csak szebbé varázsolja medencéjét, hanem sokkal komfortosabbá is teszi azt.

Napjaink egyik legismertebb  típusa az ún. Alkorplan medence fólia, melyek nem csak tartósak, szép színűek, hanem vegyszer- és UV álló kivitelűek.

Egyszínű fóliák medencékhez:

• 1,5 mm vastagságú családi vagy közületi medencékre ún. szöveterősített, erős fólia
• 1,5 mmm vastag, csúcsásmentességet biztosító fólia a bukóél fóliázására
• 0,75 mm vastagságú fólia kisebb medencékhez, olcsóbb árkategóriában

Tovább az egyszínű medencefóliákhoz >>>

Mintás fóliák:

• A már említett típusokon kívül létezik a fólia új generációja, az 1,5 mm és a 0,75 mm vastagságú fóliák, melyek plusz védőrétegük segítségével megakadályozzák a fólián a penészek, az algák és a bacilusok megtelepedését. Nagyszerű előnye ennek a fólia típusnak, hogy még az erősebb napfény ellenére sem fakul ki a színe.

Tovább a mintás medencefóliákhoz >>>


 Egyszínű és mintás medence fóliák
     
      

                                            Csúszásmentes medence fóliák

Nézzen be Webshoppunkba, vajon Önnél melyik medence fólia lenne a legjobb!Vagy kérjen helyszíni felmérést, bemutatást: Egyeztessünk telefonon:

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


 Ajánlatkérés 

Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép