Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Kültéri medence

Medence építésén gondolkodik, de még nem tudja, hogy milyen úszómedence típus lenne Önnek a legmegfelelőbb?


Szeretne egy csodálatos medencét látni kertjében, melynek vízében bátran, bármikor úszhat, vagy ha úgy támad kedve, akkor megmártózhat a nyári forró napok közepette?

Kétségtelen, hogy a kert összképét egy gyönyörűen és ízlésesen kialakított kültéri medence tovább növelheti. Márpedig, nem csak panziók számára lehet exkluzív egy kerti medence, hanem magánházak esetében is. Ám a minőségi kültéri medence szakszerű kivitelezését csak a megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberek képesek. Érdemes tehát rájuk bízni a munkát.

El akarja felejteni a strandokon való hosszú sorban állást, és nem szereti, ha bámulják, miközben Ön kényelmesen fürödne?

Hiszen megszabadulhat a kellemetlenségektől, ha az otthoni, kültéri medence lehetőségét választja!

A kerti medence által ugyanis nem kell attól félnie, hogy vajon a strandon milyen fertőzést szed éppen össze. Nem kell tartania az idegen pillantásoktól. Ha Önnek saját medencéje lesz, elfelejtheti a szorongást, s csakis egyik legnagyobb szenvedélyének: a kellemes fürdőzésnek élhet!

Ha Önnek medencéje lesz? Garantált, hogy után már csak a víz és Ön fognak számítani!

De vajon milyen kültéri medencét válasszon?

Kültéri medence létezik fóliaburkolattal, feszített víztükörrel, süllyesztett víztükörrel rendelkező kivitelben egyaránt. A feszített víztükrű medence esetében a víz pontosan a medence pereméig ér, míg a süllyesztettnél a vízszint nem éri el a medence peremét, melyben a speciális vízforgató rendszer a medence oldalfalába van építve.

A burkolattal rendelkező kültéri medence a beltéri burkolatos medencéhez hasonlóan monolit vasbeton VSV szerkezetből készül.

A kültéri medence építésekor az egyik legizgalmasabb feladat a medence vonalának, formájának meghatározása és pontos kivitelezése. Nem szükséges ugyanis a szokványos alakzatokhoz igazodni. A medence formája követheti akár az épület vagy a kert formáját is.

Élményelem a medencék kiegészítésére:

-vízi masszázshoz vízköpő
-nyakzuhany
-vízfüggöny
-motoros fedés
-automatikus vegyszeradagolás

Az élmény tovább fokozására az egyedi medencés megvilágítás szolgál. A medencéhez igény esetén akár víz alatti hangulat megvilágítási rendszer is válaszható.
 

Tömör vasbeton medence építés

 
Magyarországon egyedülálló technológiával a német VSV cég által gyártott zsalurendszerrel épített medence szerkezetének bemutatása belső sarok lépcsővel

  
  
  
Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot,
                                         olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!


Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép