Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Érvek monolit medence építés mellett

Három nyomós érv a monolit vasbeton kerti medenceépítés mellett

Egy kerti medence ma már átlagos pénztárcával is megvalósítható, és több komoly érv is szól mellette. Természetesen, ha valaki csak néha akar megmártózni a kertjében, és a későbbiekben se tervezi, hogy gyerekei lesznek, vagy áthívja a barátait egy pancsolásra, akkor jobban jár, ha egy filléres, felfújható medencét vesz magának.

Aki azonban ad magára, szereti a vizet, pláne ha családja és baráti köre is van, mindenképpen inkább építtessen egy kerti medencét!

1. Az épített kerti medence költségtakarékos


Habár tény, hogy az árcédula magasabb egy fóliázott, monolit vasbeton kerti medencén, mint a „jóárasított” felfújható kínai műanyagon, valójában hosszú távon az épített medence sokkal jobb megoldás. A medenceépítés komoly beruházás, mely ingatlana értékét megemeli, sőt egy olyan érzelmi pluszt ad neki, ami már kimondva is elismerő pillantásokhoz vezet. Egy “úszómedencés ház” szinte fogalom!

A magicpool szakemberi által épített kerti medence ugyanis nemzedékeket szolgálhat ki, nem csak pár nyáron át használható! Gondolja meg, hogy megfelelő odafigyeléssel és rendszeres karbantartással akár még a (leendő) gyermekei is élvezhetik majd nagy korukig a most felépített medencét – sőt akár az unokái is pancsolhatnak majd benne.

Egyszeri nagyobb kiadással – ami átlagos munkahely mellett is megfizethető – évtizedeken át élvezheti a medencéje minden előnyét!

2. Az épített monolit vasbeton kerti medence higiénikus


Ha a medencéknél előírásos tisztító és vízforgató rendszert használja, illetve rendszeresen karbantartja az épített medencéjét, sokkal higiénikusabb lesz, mint a felfújható gumi, vagy műanyag medencék.

Ennek az oka az anyaghasználat, illetve az, hogy mi kérésre tartós fedést is készítünk hozzá, ezáltal ha éppen nem használja, meggátolható, hogy bármilyen szennyezés kerüljön a vízbe. A fóliázott monolit vasbeton medencét könnyű tisztán tartani, könnyű megóvni a szennyeződésektől és nem mállik szét, mint az olcsó, pár évet bíró „eldobható” medencék.

3. Az épített kerti medencét olyanra alakíttatja, amilyenre szeretné


Az épített kerti medence egyik legnagyobb előnye, hogy csak a megrendelő fantáziája és a fizika törvényei szabnak határt annak, milyenre alakítsuk. Inkább hosszú úszómedencét szeretne, vagy inkább csak pancsolásra alkalmast?

Téglalap vagy négyzet formájú medencét szeretne jobban? Lépcsősor vezessen a medencébe vagy fém létra? Két ember férjen el benne vagy húsz is akár?

Mindez csupán az ön döntésétől függ! Írja meg nekünk, mekkora és milyen medencét szeretne, és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

 

Hívja a medenceépítés szakvonalát: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép