Blog

Medence építés előtti tudnivalók


Medenceépítés könnyedén

Számtalan medenceépítő cég közül választhat az, aki álmai medencéjét szeretné elkészíttetni. Ezen cégek és vállalkozók között vannak, akik különböző technikai és beépítési innovációkkal csábítanak és vannak, akik kifejezetten családi és kisközösségi medencékre szakosodtak, érdemes hát előre tájékozódni hol is a legkedvezőbb az ár-érték arány.
Választáskor mindenkinek más szempont a lényegesebb: Legyen a legújabb modell. Rendelkezzen jobb felszereltséggel. Legyen rá minél hosszabb időtartamú a garancia.
Jövőbeni medencénket ma már több százezer változat közül választhatjuk ki, illetőleg alkothatjuk meg, saját ízlésünk-, stílusunk-, és álmaink alapján. Egyedi szempontjainkon túl azonban számos, a medence telepítését befolyásoló tényezőt is figyelembe kell vennünk, mielőtt döntünk.

Kültéri medence legyen, vagy beltéri?

Beltéri medence elhelyezését bár nem befolyásolja környezeti körülmény, de fontos a gondos tervezés, statikusi- valamint építész szakvélemény beszerzése is szükséges.
Kültéri medence tervezése esetén azonban a talaj és a domborzati viszonyok elemzésén túl nem árt figyelni az uralkodó szélirányra, napjárásra, a medence háztól való távolságára és körüljárhatóságára, hogy a medence telepítésének végén valóban egy, az igényeinknek és életmódunknak leginkább megfelelő medencével legyünk gazdagabbak.Medence építése előtt nagyon fontos,

hogy olyan helyet találjunk rá, ami sok éven át ideális és kényelmes, és műszakilag is megfelelő.
De vajon mik a főbb szempontok, amikor a medencénket megálmodjuk?


 
Kattintson ide a folytatáshoz >>> Medence vizének kezelése, vegyszeradagolás

Legyen szó akár puha falú, akár épített kültéri-, vagy beltéri medencéről, úszómedencéről, vizének tisztítása, tisztántartása, a szennyeződések eltávolítása, mechanikailag és vegyileg egyaránt alapvető feladat. Azonban a víz csak abban az esetben lesz- és marad tiszta, ha annak összetevői kémiai szempontból egyensúlyban vannak.

 Kattintson ide a folytatáshoz >>> Medence vizének fűtése elektromosan, napkollektorral vagy hőszivattyúval


Azonban mielőtt letennénk a voksunkat egy konkrét medencefűtés mellett, nem árt tisztában lenni azzal, hogy a medencefűtés későbbi teljesítménye több fontos részlettől, illetőleg tényezőtől is függ:

 Kattintson ide a folytatáshoz >>> 


Tartós beton medence vagy olcsóbb, mobil medence

Az olcsó mobilmedencék és az épített medencék esztétikuma nagyjából úgy viszonyul egymáshoz, mint egy gumibugyi a szexi fehér-neműhöz. Funkciójának megfelel, de hol van benne az élvezet?

 Kattintson ide a folytatáshoz >>> 


Medenceépítés - egészség és szórakozás otthon


A medencében eltöltött idő nem egyszerűen csak szórakoztató lehet, jótékony hatással van a keringésre és az általános közérzetre, valamint képes feloldani a stresszes, megterhelő életmód negatív hatásait is, kortól függetlenül.
Senki nem lesz fiatalabb, az aktív munkában töltött idő kipihenése a legfontosabb. Ne csak a fekvésre gondoljon a kanapén, vagy a fotelben, a teljes ellazulást, feltöltődést a vízben végzett rendszeres, célzott mozgás, úszás adhatja meg Önnek. De ezért nem kell sokat utazgatással töltenie többé.


Bízza kerti medencéje építését a Magic Pool szakembereire, így medencéje könnyedén, gyorsan, minden elvárásnak megfelelően épülhet meg kertjében.

 

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


 Munkáinkból 


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogOldaltérkép