Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

 
Beltéri medence

Beltéri medence építés

A beltéri medence megadja a lehetőséget, hogy az év minden egyes napján odabent az otthonában mártózzon egyet a kellemes vízhőmérsékletű beltéri medencéjében.

A medence elhelyezhető a nappaliban vagy a hálószobában egyaránt. Oda kerül, ahová csak Ön kívánja. Levehető fedelének köszönhetően egy egyszerű mozdulattal lezárhatóvá válik a medence, amelyet bármikor ki tud nyitni egy gyors megmártózásra.

Stílusos megjelenés, nem mindennapi élményvilág!

Miért várna a nyaralásig egy kellemes csobbanásra, hiszen például a télikertekben is olyan jól tud mutatni egy beltéri medence!
Vagy Ön talán célzottan trópusi hangulatra vágyna? Ez esetben akkor ültesse körbe a medencét trópusi növényzettel, s máris úgy fogja érezni magát, mintha csak egy filmben lenne: fantasztikus érzés, és valódi látvány, mely az egész ház hangulatát fel tudja dobni.

Miért utazna el, ha otthon legjobb nyaralni?

Egy beltéri medence a masszázsfúvókákkal, relaxáló vízsugarakkal, pezsgőfürdővel mindent megad, amelyet egy nevesebb wellness panzió is meg tud adni. Miért utazna sok-sok mérföldet egy kis pihenésért, amikor az otthon melegében a legédesebb a pihenés!

Akkor induljon a fürdőzés, miután lement a nap!

Motoros fedés, automata vegyszeradagolás: ezeket a funkciókat a legjobb minőségű beltéri medencék képesek garantálni.

Ezekkel a beltéri medencékkel valódi luxus lesz az éjszakai fürdőzés, amelyet a medence megvilágítása egyszerűem káprázatosan egyedivé tud varázsolni.

Hely híján hogyan fog tudni úszni?

Túl kicsi a helyiség, és nem elegendő ahhoz a medence, hogy úszkáljon benne? Akkor még biztosan nem hallott az ellenáramoltató rendszerről, mely által az úszó keményen teszi a dolgát úszás közben, ám a rendszernek köszönhetően a vízben mégsem halat semmit sem előre.

Ezáltal megvalósul a kemény edzés, miközben az úszó pihenése is garantált.

Jól látható tehát, hogy ennek megfelelően a kis területű, pár méteres medence kapcsán sem kell lemondani az úszás öröméről, mely nem csak fejleszti az izomzatot, hanem nagyszerű stresszoldást is végez az emberi elmében.

A gyerekek is élvezni fogják!

Nem csak a felnőttek, a gyermekek számára is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít egy beltéri medence.

Ráadásul egész évben medenceparty-t rendezhetnek, áthívva a barátokat, és rokonokat egyaránt!

A beltéri medence megvalósításának legfontosabb lépései:

Már a lakóház építésekor kalkulálni kell a beltéri medencével a fény- és szélviszonyoknak megfelelően.

Ha azonban már meglévő házába szeretné utólag beépíttetni a beltéri medencét, akkor elsőként is gondos helyszíni felmérésre lesz szükség, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldást medencéjének kivitelezése érdekében. A helyszíni tanácsadásba természetesen a medence uszodatechnikai gépeinek elhelyezése is beletartozik.

Szakembereink nem ismernek lehetetlent! Mindenre tudják a megoldást! Az Ön igényeinek megfelelően olyan  medencét varázsolnak otthonába, amelyre mindig is vágyott!

Hívja most: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre


Egy valamiről, egy bizalmi kérdésről azonban még nem beszéltünk…

Mégpedig, hogy a medence építését diszkréten végezzük. Megértjük, ha nem szeretné, hogy más tudomást szerezzen arról, hogy mi készül otthonában. Mindent annak fényében teszünk, amit Ön elvár tőlünk


Medence építés AjánlatkérésElérhetőségünkMedencefedésBlogAdatvédelemÁszfOldaltérkép